Retro rock buli debreceniekkel Pesten

Meghívó az eseményre

Már a pótszékeken is foglalt tábla virít a fővárosi Rock Múzeum koncert termében. A hatalmas érdeklődés egy debreceni rock bulinak szól.

Január 20-án, pénteken este az egykori, hatvanas évekbeli, hajdúsági zenekar, a Mercur ma is élő zenészei és barátai adnak várhatóan fergeteges hangulatú, kétórás koncertet.

Kiss Lajos, a valamikori Mercur dobosa, jelenleg a Route 66 nevű formáció vezetője elmondta, hetek óta próbálnak, nagyon készülnek. A hangulat remélhetően ötven évvel ezelőtti lesz, ezért kerültek a plakátra a régi időket is célzó nevek és titulusok. 

Megtudtuk, hogy olyan „öreg” debreceni muzsikusok is közreműködnek majd, mint a Panta Rhei gitárosa Szalai András, de várják Gönci Gabó dobost, vélhetően nem hiányzik majd Felkai Miklós sem,  gitárt ragad majd Rudas István is, de betoppanhatnak a kezdésre a Color tagjai is.  A nagy generációhoz beszáll néhány nóta erejéig Heller Tamás fia Heller Péter, aki jelenleg több zenekarban is dobol. A nézőtéren ott lesz, mert jelezték részvételüket az Omega, a Metro, sztárjai is.

A büfé is felkészült, állítólag a hatvanas évekbeli Kőbányait pénteken  este  korabeli áron adhatják.

DISZPolgár információ

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.