Pásztor István nem tesz feljelentést

Budapest, 2014. május 7., szerda (MTI) - A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke nem tesz feljelentést, amiért szidalmazták és leköpdösték kedden Budapesten, a Kossuth Lajos téren. Pásztor István erről az M1 Ma reggel című műsorában beszélt szerdán.

A politikus meglepőnek nevezte, hogy a Kossuth Lajos téren senki nem volt, aki meg tudta volna védeni az inzultustól.

A vajdasági magyar pártvezető reagált Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjének szerdai nyilatkozatára is. A Jobbik országgyűlési frakciójának volt tagja a tévéműsorban korábban azt mondta: Pásztor István hazaáruló, és megérdemelte, hogy leköpték. Örüljön, hogy ennyivel megúszta, mert a hazaárulók a lámpavason szoktak lógni - fogalmazott.

Pásztor István szerint Gaudi-Nagy Tamást a „mindegy hogy mi van, csak gyalázkodni lehessen” típusú közéleti szerepvállalás jellemezte az elmúlt években. Hozzátette: nem ijed meg tőle, ugyanis korábban találkozott már más „bitangokkal” is, és tőlük sem félt, mert harcedzett ember.

Megfogalmazása szerint olyan nemzet építésében érdekelt, amely kiveti magából azokat, akik Gaudi-Nagy Tamáshoz hasonló nézeteket vallanak.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.