Magyar motorcsodák a Malomparkban

Egy Danúvia

A Füredi utcai Malompark ezúttal a magyar motorkerékpár gyártás történetét feldolgozó, veterán magyar motorokat bemutató kiállítással várja a kétkerekű száguldás szerelmeseit május 22. és június 7. között.

Az eseményen kizárólag a Magyarországon gyártott motorokat állították ki a szervezők.   Szépen restaurált Dongók, Csepelek, Danuviák, Pannóniák, Pannik, és Bervák várják az érdeklődőket.

Az aktuális rendezvényt két téli motorkiállítás és vásár előzte meg. Ezen a két eseményen modern motorokat állítottunk ki. Itt azt tapasztaltuk, hogy a látogatóközönségnek igénye lenne egy, a magyar veterán motorokat bemutató kiállításra is.

- Célunk egyrészt e témakörben az ismeretterjesztés, másrészt egy nagyszámban látogatott kulturális esemény megvalósítása a debreceni Malompark bevásárlóközpont területén - tájékoztatta a Díszpolgár magazin olvasóit Molnár Viktória marketing manager.

Folyamatos filmvetítésen rácsodálkozhatunk arra, mire volt képes egykor a magyar motorgyártás. A kiállítást Zahuczky László, a bodrogkeresztúri Magyar Motorok Múzeumának tulajdonosa nyitotta meg.

A csodálatos veterán motorokat június 7-ig a bevásárlóközpont első emeletén tekinthetik meg az érdeklődők. Természetesen, ezúttal is ingyenesen.hétfő-szombat: 9.00-20.00, vasárnap 9.00-18.00.hétfő-szombat: 9.00-20.00, vasárnap 9.00-18.00.hétfő-szombat: 9.00-20.00, vasárnap 9.00-18.00.

dalnoky

Képgaléria: Itt

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.