Laza nyitány, sűrű tömeg

Fények, hangok, hangulatok  Fotó: Barna Marci

A nulladik nappal, július 18-án, szerdán elrajtolt a 11. Campus Fesztivál Debrecenben. Már a kora délutáni megnyitótól kezdve tömegesen érkeztek a fesztiválrajongók a Nagyerdőn felépített táborba.

Ahogy azt már megszokhattuk, a nulladik napon még nem nyílt meg a rajongók előtt a teljes terület és a szolgáltatások közül sem üzemelt még mindegyik, de több színpadnál már szerdán is hatalmasat bulizhattak a zenerajongók. Rock, rap, alternatív, próza, 30Y, Deniz, Lovasi, előadások - egyszóval már a nyitónap rengeteg lehetőséget kínált.
Újításokkal is találkozhatunk, a gamerek például a foci VB-t játszhatják újra vagy autóversenyezhetnek XBoxon a Media Markt-szobában, nyereményekért erőpróbát lehet tenni a Hall előtti Axe sátornál.

Vásárolni a sátrakon és pultokon tudunk, a tavalyi fesztiválhoz hasonlóan a Lidl hangulatosan kialakított fesztiváláruházában. Fizetni viszont csak bankkártyával vagy fesztiválkártyával lehet.
Habár a kezdés még nem igazán hozta el az igazi fesztiválhangulatot, az első napon még a szerdai hömpölygő embertömegnél is nagyobbra számítanak, tekintve hogy megnyílnak a legnagyobb színpadok, a szolgáltató– és bemutatósátrak és a beszélgetőszínpadok is.

A csütörtöki nap legjobban várt eseménye(i) kétség kívül a brit Sigma, hazánkból pedig Kowalsky és a Halott Pénz koncertje, de idén visszatér az óriási rajongótáborral rendelkező rapduó, az AK26 is.

marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.