Labdarúgó NB I - Kikapott Pápán a Ferencváros

Pápa, 2014. augusztus 3., vasárnap (MTI) - A Ferencváros nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

 

    Az előző szezonban bronzérmes fővárosiak a bajnokságban legutóbb március 8-án szenvedtek vereséget, akkor az MTK otthonában maradtak alul 3-2-re. 
    
    OTP Bank Liga, 2. forduló:
Lombard Pápa FC-Ferencváros 1-0 (0-0)

Pápa, 3500 néző, v.: Fábián
    gólszerző: Popin (62.)
    sárga lap: Popin (30.), Sluka (39.), illetve Gyömbér (65.), Csilus Á. (75.)
    
    Pápa:
 Szűcs L. – Jagodics B., Tóth G., Csizmadia, Frizoni (Faggyas, 55.) – Sluka, Bogunovic, Csilus T., Zulevs – Kenesei (Waltner, 70.), Popin (Nagy T., 83.)

    Ferencváros:
 
Dibusz - Dilaver, Mateos, Nalepa (Csilus Á., 71.), Bosnjak - Busai (Ugrai, 80.), Gyömbér, Kukuruzovic (Nagy D., a szünetben) - Gera - Lauth, Böde

    A Ferencváros hamar átvette az irányítást, fölénye azonban meddőnek bizonyult, sokáig még helyzetig sem jutott. Később már kialakult egy-két veszélyes szituáció a pápai kapu előtt, de vagy Szűcs védett vagy a vendégek hibáztak.

   A szünet után is a fővárosiak birtokolták többet a labdát, de nem tudták átjátszani a szervezett hazai védelmet, majd jött számukra a hidegzuhany: egy kontra végén ugyanis Popin bevette Dibusz kapuját. A gólt követően némileg kiegyenlítettebbé vált a játék, a Pápa őrizte előnyét, az FTC pedig továbbra is csak szenvedett a hazai 16-os előterében, így a házigazdák megszerezték szezonbeli első győzelmüket.

    A nagy meleg miatt mindkét félidő derekán ivószünetet rendelt el a játékvezető.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.