Készüljünk diplomamentő nyelvvizsgára!

Az örök tanulás

Országszerte július 14-től év végig lehet újra jelentkezni diplomamentő nyelvtanfolyamokra a www.ofa.hu weboldalon. Az intenzívre tervezett tanfolyam ingyenes a programban részt vevők számára.

Legfontosabb információk:

Azok is regisztrálhatnak, akik első körben lemaradtak a jelentkezésről, jelenleg nem állnak felsőoktatási hallgatói jogviszonyban, és államilag elismert nyelvvizsga szükséges a hazai oktatásban megszerzendő diplomájukhoz. Sokan csak elismerő nyilatkozatot vehetnek át nyelvvizsga híján, amikor befejezték felsőfokú tanulmányaikat. A nyelvtudás létfontossága pedig manapság már nem kérdés. Akik jelentkeznek az ingyenes tanfolyamokra, elég, ha szintfelmérőn tesznek tanúbizonyságot alapismereteikről. Túljelentkezés esetén előnyben részesítik a munkanélkülieket, és akik első diplomájuk megszerzésére készülnek. Persze a szintfelmérő eredménye sem elhanyagolandó szempont, készülni kell rá. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy sikeres vizsgát tesznek, legkésőbb 2015. december 31-ig, ellenkező esetben meg kell fizetni a támogatott költségeket. A vizsgadíjakat, álláskeresők kivételével, mindenkinek magának kell fizetnie. Lehetőséget angol-, német- és francia nyelv tanításán, intenzív kurzusokon biztosítanak. Megyénkben Debrecenben, Berettyóújfaluban, Hajdúnánáson, Hajdúböszörményben és Püspökladányban nyújtanak lehetőséget az ott működő nyelviskolák bevonásával.

D. B.

Hozzászólások

Én Hajdúböszörménybe

Én Hajdúböszörménybe szeretnék a helyi nyelviskolába járni, de lemaradtam az első csoportról. :(((((( Odajárt az unokatestvérem is és egyből sikerült a nyelvvizsgája. Remélem, hogy be fogok jutni, mert húzós a nyelvvizsga ára. :((((((((

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.