Indul a Talentum – gyűlnek a gyerekek

Kézműves foglalkozás

Már vannak jelentkezők a szeptemberben induló Talentum Baptista Általános Iskolába, amely helyileg a volt tégláskerti általános iskola épületeiben fog működni. Ezt tudhatták meg azok az érdeklődő szülők, akik szombaton ellátogattak az induló intézmény tájékoztatójára.

Míg a gyerekek kézműves foglalkozáson vehettek részt, a szülők rövid tájékoztatót hallgattak meg a leendő oktatási intézményről. Pető Albert lelkipásztor elmondta, nem baptista felekezeti iskolát akarnak működtetni, hanem egy olyan intézményt, amelyben a gyerekek megismerik a helyes értékrendet, a Bibliát és annak tanításait, és a kiscsoportos, 15-18 tanulóval induló osztályokban lehetőség nyílik a tehetséggondozásra, de az esetleg lemaradók segítésére is.

A tájékoztatón kérdéseket lehetett föltenni pszichológusnak, pszichopedagógusnak és pedagógusnak, de néhányan már le is adták gyermekük jelentkezési lapját.

A helyszínen meggyőződhettünk arról, hogy az iskolaépület felújítása jó ütemben halad, és szeptemberben minden készen áll az apróságok fogadására.

További információk: http://talentumiskola.blogspot.hu

 

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.