Huhogás és Hungária

Megint adhat egy nagy pofont a szilárd fekáliának az MLSZ fegyelmi bizottsága. Ugyanis hiába hoztak törvényeket, paragrafusokat a hozzáértők és a kívülálló dilettánsok, eddig sohasem tartották be az általuk megfogalmazott idióta szabályaikat.

Miről is van szó itten elvtársak? Érvényes egy passzus, ha a honi labdarúgó pályákon valaki oda nem illő, uram bocsá' rasszista rigmusokba próbálja szedni elmebeteg versikéit, akkor le kell fújni a derbit. Na, erre még soha sem került sor. Mindössze annyi történik, hogy megbüntetik a szurkolók által vétkesnek talált  klubot néhány százezer forintra. A felhevült drukker meg röhög a markába.

Szombaton két mérkőzést is befejezhettek volna a sporik hamarabb. Először az MTK- Fradin zsibongtak, illetve zsidóztak egy sort a zöld-fehér elit tagjai. Aztán valaki szólhatott nekik, mert rázendítettek a ria, ria Hungária szózatra. Ez ugye arra utal, hogy a kék-fehér mezben szaladgálók nem fajtiszta árja származásúak szerintük. Pedig ha olvasnák a sport történelmét, akkor tudhatnák, hogy az FTC alapítója, az a bizonyos Springer Ferenc, eredeti ortodox zsidó család sarja volt, apja jónevű rabbiként terelgette híveit a zsinagógában. Igaz, a mostanság pályán lévők közül még becsületes szélsőjobbos magyar gyerek sincs, van viszont bosnyák, szerb, ugandai, brazil, német, holland,  meg ki tudja milyen náció. Akkor hol is van Hungária?

Aztán következett az Újpest Kaposvár elleni kilencven perce. A lila szimpatizánsok olyan huhogásban törtek ki, amikor a somogyiak színesbőrű labdarúgójához került a játékszer, hogy egész Megyer beleremegett. Majmoztak rendesen, miközben saját játékosuk Bavon szintén nem az idén nyáron fog a fölös ultraviola sugárzástől melanómát kapni. A játékvezető oda se' nézett, a síp nem azért volt a szájában - ahogy anno Hofi mondta - mert az jó neki. Ezt a derbit is le kellett volna fújni.

Ehhez képest mi lesz kedden a fegyelmi tárgyaláson? Előre borítékolom. A Fradi tábor megússza, az UTE maximum százezret fizet majd a közösbe.

Ilyen nálunk a foci. Huhogós, anyázós, zsidózós. És ezt élőben közvetíti a televízió. Hadd tanuljon belőle idős meg fiatal!

És ha valakinek nem tetszik, menjen a jó édes anyjába!

Én meg most indulok és befizetem ezekért a mondatokért a büntetésem. Huh!

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.