Fociláz Debrecenben

Herczeg András a sajtótájékoztatón  Fotó: dvsc.hu

Azt mondta Béla tegnap a zsibiben, hogy az albánokat Teréz anya sem mentheti meg csütörtökön este egy alapos veréstől a Nagyerdei Stadionban.

Béla a DVSC Európa liga meccsére gondolt a Kukesi ellen. Egyébként Béci 43 éves, de saját bevallása szerint 45 éve szurkol a Lokinak. Elmondása szerint ez úgy jött ki neki, hogy már a faterja is nagy piros-fehér rajongó volt, és amikor anno éppen egy pajzán estét töltött nejével, ki-kilesett a televízióra, ahol DVSC mérkőzést közvetítettek. Menyhárt Ernő rúgott gólt a Diósgyőrnek és a mámor pillanatában Béla apjának nemcsak a gól miatt lett öröme. Hát imígyen fogant ő.

Reméljük öröme lesz azoknak a drukkereknek is, akik ott lesznek az első derbin. Várhatóan több mint tízezer fanatikus Loki rajongótól harsog majd a lelátó, mert elővételben szépen fogynak a jegyek.

Herczeg András a hazaiak mestere elmondta, nagyon várják a srácok a találkozót. Természetesen hiányzik majd egyik legjobbjuk, Bódi Ádám, akinek sérülése okoz némi fejtörést a dokiknak. Van olyan terapeuta, aki azt mondja, komoly műtét után akár tíz hónapot is kihagyhat a támadó, egyes vélemények szerint azonban nem biztos, hogy kell a kés. Állítólag van egy holland orvos, aki Cristiano Ronaldot is meggyógyította a Bódihoz hasonló boka problémák után.

Mindenesetre a csapat készül, támadó felfogásban játszik majd, de nem becsülik le a Kukesit, hiszen az elmúlt évben három kört is ment Európában.

Herczeg András szerint az új fiúk még nincsenek száz százalékos fizikai állapotban, de nem elképzelhetetlen, hogy szóhoz jutnak. Cél az, hogy olyan előny birtokában utazzanak a jövő heti visszavágóra, ami elég lehet arra, hogy várják a Torinót.

Ernest Gojka, a szkipetárok edzője  feszült volt a sajtótájékoztatón. Elmondása szerint azért bosszús, mert összesen 16-18 játékos állt rendelkezésére a felkészülés alatt, de mégis optimista. Úgy gondolta, feltérképezték a Debrecent, nincs félnivalójuk, de tudják, hogy vendéglátójuk egy fiatal, sikerre éhes együttes. Döntetlen közeli eredménnyel már elégedett lenne.

Mindeközben a bejárat előtt toporgott Béla, aki át akarta adni a DVSC mesterének saját kezdő tizenegyét. Megígértük neki, hogy mi tolmácsoljuk, íme:

Nagy S. - Kusnyír, Pávkovics, Szatmári, Ferenczi - Szécsi, Haris, Tőzsér, Varga K. - Trujics, Takács. Ja, és 4 : 1 arányú hazai győzelmet garantál.

Béla, legyen neked igazad!

Weisz György

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.