A Fidesz-KDNP fejlesztené a gazdaságot

Debrecen, 2014. augusztus 25., hétfő (MTI) - Papp László, a Fidesz-KDNP debreceni polgármesterjelöltje megválasztása esetén a gazdaságfejlesztésre és a munkahelyteremtésre helyezné a hangsúlyt, és fontosnak tartja, hogy a hajdú-bihari megyeszékhely a következő ciklus öt évében megőrizze a megyei jogú városok között kivívott vezető szerepét.

A város jelenlegi alpolgármestere erről hétfőn sajtótájékoztatón beszélt, hozzátéve: a Fidesz-KDNP célja, hogy az őszi önkormányzati választáson elnyerje mind a polgármesteri címet, mind az egyéni mandátumokat Debrecenben.

Hozzátette, a pártszövetség a város 24 egyéni körzetének egyharmadában indít új jelölteket, akik magasan képzett helyi szakemberek.

Papp László kiemelte: a korábbi városfejlesztési feladatokról a gazdaságfejlesztési feladatokra helyezik a hangsúlyt, továbbá arra, hogy a jólét, a megélhetés biztosítása érdekében munkahelyeket teremtsenek. Ehhez új gazdaságfejlesztési politikát dolgoznak ki, amelyhez a vállalkozóknak új szövetséget kínálnak - tette hozzá.    

Széles Diána kampányfőnök közölte: csaknem ezer - megbízólevéllel ellátott - aktivista vesz részt a kampányban, amelynek során minden egyes debreceni háztartásba eljutnak. Az ajánlási ívek gyűjtésében a jelöltek is részt vesznek, a személyes kapcsolattartás és a programalkotás érdekében.     Kitért arra, a napokban megjelent Őrváros című kiadványuk mellett hamarosan postaládába kerülnek a szórólapok is, de már plakátjaik is az utcákon vannak.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.