Dögcédulák a tablón

A dögcédulás ballagási tabló

Még több mint egy hétig tart a verseny, a Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium érettségizői már eddig is rengeteg szavazatot kaptak. A honvéd középiskola egyik végzős diákja tervezte és szerkesztette saját osztályának érettségi tablóját.

A FÓRUM Debrecen Bevásárlóközpont hagyományos ballagási tablókiállításán idén a honvéd középiskola 12. B osztályos tanulói is versenybe szálltak a fődíjakért.

- Rengeteget dolgoztak vele a gyerekek, főként Fehér Dávid, akinek köszönhetően egyedi, a honvédelmi jelleget hűen tükröző lett a ballagási tablónk - mondja Kállainé Varga Mária osztályfőnök.

- Mindannyiunk jellemző tulajdonságával, stílusával vagy hobbijával kapcsolatos fotó szolgál a dögcédula háttérképéül, az én nevem mögött például matek és fizika könyv, valamint egy általam készített nyaklánc fotómontázsa látható - teszi hozzá az osztályfőnök.

A Honvédelmi Minisztérium fenntartásában működő Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskola és Kollégium az elsők között volt, ahol öt évvel ezelőtt elindították a KatonaSuli programot Az oktatás azóta kinőtte kereteit, s az országban egyedülálló módon honvédelmi iskolává alakult az intézmény. A most végző diákok osztálya az első, amely belépett és következetesen végig is vitte a katonai alapismeretek oktatására épülő programot.

Szavazni a FÓRUM információs pultjánál és Facebook oldalán lehet június 4-ig. Az infó pultban leadott legtöbb szavazatot kapott osztály fődíja egy komplett érettségi bankett, a Facebook szavazáson  legtöbb like-ot begyűjtő osztály fődíja pedig élményfürdőzés.

Markovics Zita hadnagy

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.